Hoe zijn we begonnen?

Ad Dorst
Algemeen directeur

Meer dan 25 jaar geleden kwam ik werken bij ons bedrijf. Ik weet dat nog als de dag van gisteren. Een mooie tijd was dat. Er werd hard en met veel plezier gewerkt. Soms werd er op avonden over gewerkt om alles klaar te krijgen, maar ook op zaterdagmorgen gebeurde dat met regelmaat. Mooi was dat met elkaar. Hard werken, maar vooral ook plezier met elkaar hebben.

Wat toen echt wel nieuw was, dat was de telefax en de mobiele telefoon. De telefax was aangesloten op de gewone telefoonlijn. Er zat een rol papier in, en als de machine begon te ‘piepen’ kwam er een order uit de fax gerold. Een flinke order duurde een poosje, en dan kwam er soms wel een meter papier uit. Dat bijzondere piepende geluid dat is mij altijd bij gebleven. Het was altijd weer een mooi moment als de fax begon te piepen…

De mobiele telefoon, die was in het begin enorm groot en voorzien van een echte antenne. Mijn eerste telefoon was in 1995 en hij stond in het weekeinde en in de vakantie onder op onze kinderwagen. Zo was je altijd bereikbaar en kon je collega’s, klanten en vrienden ook als je onderweg was te woord staan en helpen.

Twee mooie tradities houden we al die jaren nog steeds in ere. En dat hopen we ook in de toekomst te blijven doen. We drinken al die jaren nog steeds zoveel mogelijk samen de koffie en gebruiken nog steeds met elkaar de lunch. Zo hou je ook met een steeds groter wordende club toch oog voor elkaar en weet je altijd hoe het met jou collega’s gaat. De andere ‘traditie’ zijn onze reizen en onze activiteiten met elkaar, soms met collega’s om te leren, soms met onze partners, en ook regelmatig met de hele familie inclusief alle kinderen. Een BBQ in de zomer, een kersdiner in de winter, aan het begin van het jaar een startdag. Altijd gezellig en goed.

Na meer dan 25 jaar kom ik nog iedere dag met plezier naar mijn werk. We doen het met elkaar. Samen met elkaar is iedere dag echt de moeite waard…

Vragen?

Anita helpt je graag verder.

Hulp nodig?